Company manager

Miet Warlop (°1978) brengt iets dat de performancekunst overstijgt. Ze heeft haar eigen formule gevonden voor waar het om gaat. Voor Miet gaat het over uitreiken, plagen en oprekken van onze gedachten, alertheid en energie, voyeur zijn, het gaat over overvloed en vreugde, het gaat over ambivalentie en het gaat over zelfspot. Het gaat niet alleen om de voorstelling. Het gaat om het hele concept achter de voorstelling dat het tot iets veel interessanters maakt dat je doet geloven in die specifieke gevoeligheid. Elke keer als je een van haar voorstellingen ziet, gaat ze met je verwachtingen aan de haal en laat ze je verbijsterd achter. Miet gebruikt een combinatie van theater en beeldhouwkunst om haar voorstellingen te maken. Bovendien neemt Miet humor zeer serieus en haar unieke gevoel ervoor is onmiskenbaar. Elke show die geproduceerd wordt, wordt gemaakt in haar atelier in Brussel. In het algemeen worden al haar shows gemaakt met innovatieve technieken die veel verder gaan dan de state-of-the-art in performancekunst. Dat is niet het enige gebied waarop zij de conventie tart.

  • Miet Warlop/Irene Wool vzw, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 22/7/2023

Over deze job

We zoeken een ervaren, gedreven en enthousiaste leider om het volgende hoofdstuk van Miet Warlop en vzw Irene Wool te realiseren, te organiseren en te beheren. Als algemeen leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de strategische en dagelijkse leiding van de organisatie. Je komt terecht in een team van 7 vaste medewerkers aangevuld met ad hoc medewerkers. In overleg met de artistiek directeur Miet Warlop en de financieel manager bepaal en implementeer je de strategie en koers van de organisatie en rapporteer je aan het Bestuur.

  • Definiëren van en consensus bereiken over de toekomstvisie voor Miet Warlop, rekening houdend met de artistieke, menselijke, financiële en administratieve mogelijkheden en beperkingen.
  • Opstellen en regelmatig bijwerken van het bijbehorende businessplan van de organisatie, inclusief een begroting, en deze voorleggen aan het Bestuur.
  • Organiseren, beheren en superviseren van de dagelijkse activiteiten van de organisatie volgens de geldende regels en normen.
  • Organiseren, superviseren en handhaven van een grote motivatie en betrokkenheid voor alle personeelsleden (eigen personeel en contractanten) die betrokken zijn bij de uitvoering van het bedrijfsplan.
  • Ervoor zorgen dat de verplichtingen van de organisatie met betrekking tot de door haar gesloten contracten en overeenkomsten worden nagekomen.
  • De organisatie extern vertegenwoordigen en een vertrouwensrelatie opbouwen met belangrijke partners.
  • De communicatiestrategie van de organisatie uitvoeren.

Bijkomende info

Gepost op 2023-04-13