Coördinator hospitality & publieksbeleving

Opera Ballet Vlaanderen is de grootste culturele werkgever van Vlaanderen. Meer dan 400 vaste medewerkers met heel uiteenlopende profielen werken samen aan het presenteren van muziek, theater en dans. We zijn een huis waar we te allen tijde willen samen spelen, om te pionieren en een ruim publiek te inspireren. Die lijn trekken we door in de verschillende professionele afdelingen.

  • Opera Ballet Vlaanderen, Antwerpen
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 13/12/2023

Over deze job

Als coördinator Hospitality & Publieksbeleving ben je tijdens voorstellingen en publieksevenementen verantwoordelijk voor een goede organisatie van de publieksontvangst (ticketcontrole, zaalwacht, vestiaire en foyers). Hierbij begeleid je een jong en wisselend team van een 40-tal suppoosten. Er komen administratieve taken bij kijken zoals de planning van de suppoosten en projecten waarbij de beleving van het publiek geoptimaliseerd wordt.

Je zorgt ook voor de interne klant door uitstekende dienstverlening te bieden bij het organiseren van diverse evenementen binnen de organisatie en door goede relaties te onderhouden met andere afdelingen.

Daarnaast neem je een belangrijke rol op in de verdere ontwikkeling van ons Food & Beverage aanbod. Denk aan duurzame contacten met leveranciers, perfectioneren van het aanbod, stockbeheer, analyse van de verkoop. Ook specifieke evenementen zoals het oudejaarsdiner en brunches vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Projectmatig leg je je toe op het optimaliseren van de publieksbeleving en de noden van de publieksstromen.

Je komt terecht in een team met 2 directe collega’s en je hebt heel wat interne en externe stakeholders waar je nauw mee samenwerkt.

Bijkomende info

Gepost op 2023-11-14