Jobstudent erfgoedapp

Vloethemveld is een natuur- en erfgoedsite met een rijk verleden. Het gebied is erkend als Open Erfgoed en Natura2000-gebied. Het is in eigendom en beheer van Agentschap Natuur en Bos waarbij er een samenwerkingsverband is afgesloten met de Vlaamse Landsmaatschappij en gemeenten Jabbeke en Zedelgem. Deze gemeentebesturen staan in voor de uitwerking van de publiekswerking, waaronder het ontwikkelen van routes in het gebied voor diverse doelgroepen.

  • Vloethemveld, Zedelgem
  • Type: Bijzonder statuut
  • Deadline: 6/12/2023

Over deze job

We willen een route ontwikkelen in de erfgoedapp. Deze route moet toegankelijk, aantrekkelijk en interactief zijn en gebaseerd zijn op een bestaande route, met bestaand tekst- en beeldmateriaal, te vinden in het IBook ‘Vloethemveld, Verborgen Parel’. De route is bewegwijzerd en genummerd.

De erfgoedapp werkt op basis van de nieuwste technologie zoals beacons, augmented reality en gpslocalisatie. We proberen deze technologie op een betekenisvolle en interessante manier in te zetten. Er is hiervoor een handleiding en filmpjes beschikbaar van hoe de app werkt en ook via FARO kan er ondersteuning gevraagd worden. Je zoekt uit hoe de Erfgoedapp manager werkt, het platform waarmee men informatie ontsluit voor publiek.

Je toont ook je talent om de communicatie van deze route te lanceren en te promoten naar diverse doelgroepen en op diverse platformen.

Bijkomende info

Gepost op 2023-11-16