Logistiek en administratief medewerker

Gallery FIFTY ONE is gespecialiseerd in fotografie van de 20ste en 21ste eeuw en werken op papier. Sinds 2014 heeft de galerie ook een tweede expositieruimte: FIFTY ONE TOO. In 2018 lanceerde de galerie ’28 Vignon Street’; een online kunstplatform dat inspeelt op de digitale evoluties op de kunstmarkt. Gallery FIFTY ONE vierde in 2020 reeds diens twintigjarig bestaan en heeft in die periode een sterke (inter)nationale reputatie opgebouwd.

  • Gallery FIFTY ONE, Antwerpen
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 12/2/2023

Over deze job

Door uitbreiding van onze activiteiten zowel online (e-commerce) als offline zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker ter algemene ondersteuning op logistiek en administratief gebied.

Gallery FIFTY ONE zoekt een voltijdse medewerker die de dagelijkse logistieke organisatie van de galerij op zich neemt, maar ook administratieve ondersteuning biedt. Daarnaast houdt deze medewerker ook de tweede ruimte van de galerij, FIFTY ONE TOO, open en staat daar in voor de ontvangst van de bezoekers. Kortom, een werkkracht die multi-inzetbaar is en een “ruggengraatfunctie” uitoefent binnen de werking van de galerij.

Bijkomende info

Gepost op 2023-01-12