Logistiek medewerker

Chris Pype, licht is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in lichtregie voor musea, tentoonstellingen en kunstgalerijen, het opmaken van masterplannen verlichting voor de (her)inrichting van musea en de realisatie van lichtobjecten voor kunstenaars. Daarnaast staan we ook in voor het onderhoud en het opwaarderen van deze verlichtingsinstallaties.

  • Chris Pype, licht, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 31/10/2023

Over deze job

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zijn dringend op zoek naar een logistiek medewerker om ons huidig team te versterken.

Als logistiek medewerker sta je in voor de organisatie, het infrastructuurbeheer en het op orde houden van ons atelier, de opslagruimtes, kantoren en de bestelwagens. Aan de hand van de planning zet je dagelijks het materiaal klaar voor de komende projecten. Je laadt en lost de bestelwagens zelfstandig zodat de lichtregisseurs vlot en op tijd kunnen vertrekken. Je trieert en kijkt verhuurmateriaal na en voert eventueel herstellingen uit. Regelmatig ben je op de baan om bestellingen op te halen bij leveranciers, aankopen te doen, materiaal te leveren bij klanten, … Je houdt de stockvoorraden bij: je vult zelf courante materialen aan en koppelt voor duurdere aankopen terug naar de productie verantwoordelijke. Je plaatst bestellingen specifiek gelinkt aan projecten en volgt de levertermijnen en -deadlines op, je controleert de binnengekomen bestellingen. Daarbij verzorg je de administratie en zet je dit administratieve systeem op punt. Je staat in voor het onderhoud van de wagens en maakt de afspraken voor keuringen en onderhoud/herstellingen in samenspraak met de planner. In drukke periodes kan je ingezet worden om mee te helpen op locatie.

Bijkomende info

Gepost op 2023-09-07