Medewerker bespreekbureau

Kunstenfestivaldesarts is een internationaal festival van de hedendaagse creatie: theater, dans, performance, film en beeldende kunst komen er aan bod. Het vindt elk jaar plaats in mei, gedurende drie weken, in een twintigtal Brussel theaters en kunstencentra en op verrassende plekken in de stad. Het festival biedt de kans om zowel Belgische, Europese en internationale artiesten te ontdekken, die een eigenzinnige kijk hebben op de wereld. Als internationaal project verdedigt het festival een open ingesteldheid en wil het mensen stimuleren hun perspectief in vraag te stellen. In 2023 vindt het festival plaats van 11 mei t.e.m. 3 juni.

  • Kunstenfestivaldesarts VZW, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 8/3/2023

Over deze job

Het tijdelijke bespreekbureau van Kunstenfestivaldesarts opent ongeveer zes weken voor het festival. Het publiek kan er informatie over het programma inwinnen en tickets kopen en is tevens bereikbaar per telefoon en per mail. Tijdens het festival worden er zowel overdag tickets verkocht in het bespreekbureau, als ‘s avonds ter plaatse aan de avondkassa. Je komt in contact met een heel divers publiek bestaande uit o.a. de reguliere bezoekers, de festivalpashouders, professionelen, genodigden, scholen en groepen… Het bespreekbureau bevindt zich vlakbij het festivalcentrum in 1000 Brussel, elk jaar op een andere locatie. In 2023 zal het bespreekbureau openen op 05.04.2023.

  • Je maakt deel uit van de ploeg van het bespreekbureau en werkt onder de leiding van de verantwoordelijke bespreekbureau.
  • Je wordt gebrieft over het artistieke programma en de algemene visie, teneinde dit op een heldere manier te communiceren aan de bezoeker·sters.
  • Als medewerker·ster van het bespreekbureau, sta je in voor de reservaties en de verkoop van de festivaltickets (telefonisch, per e-mail, in de box office zelf of aan de avondkassa’s op de verschillende locaties van het festival).
  • Je staat ook in voor het verstrekken van informatie over het programma aan het publiek.
  • Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en een klantvriendelijke bediening van de bezoeker·sters.

Bijkomende info

Gepost op 2023-02-16