Medewerker reservaties/planning /klantencontact

Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude als hedendaagse kunst. In de architecturale parel van de hand van Stéphane Beel versmelten vroeger en nu: historische panden lopen over in een strak museumgebouw, de rijke collectie is een mix van oude meesters en hedendaagse kunstenaars. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je steeds weer nieuwe perspectieven op de kunst en de wereld ontdekt. Van nieuwe tentoonstellingen en verrassende collectiepresentaties over lezingen, rondleidingen, workshops en festivals, tot zomerkampjes voor de allerkleinsten.

  • M Leuven, Leuven
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 11/6/2023

Over deze job

ls Medewerker reservaties/planning/klantencontact werk je mee aan een klantvriendelijk onthaal voor alle bezoekers van M. Je maakt deel uit van het team Onthaal, verkoop & bezoekersmanagement, binnen de afdeling Publiekswerking. Hier zorgen we ervoor dat het museum om de bezoeker draait.

Je ondersteunt de verantwoordelijke Onthaal, verkoop & bezoekersmanagement, en ook met de collega’s van Publieksbemiddeling werk je nauw samen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers die het museum contacteren via telefoon of e-mail: je helpt hen verder op een professionele en hartelijke manier door de juiste informatie delen, en met een correcte administratieve behandeling en opvolging van reservaties. Daarnaast werk je een nauwkeurige planning uit voor de medewerkers van Onthaal en Publieksbegeleiding, en je volgt deze ook op. Tenslotte zitten er ook operationeel ondersteunende taken in jouw pakket. Occasioneel ben je back-up voor het onthaal van bezoekers in het museum.

Bijkomende info

Gepost op 2023-05-23