Productieverantwoordelijke

Casco Phil maakt als dynamisch artistiek collectief spannende artistieke keuzes, geeft zijn artiesten de ruimte om te experimenteren en zichzelf te ontwikkelen en betrekt het publiek als deelgenoot in een zoektocht naar een nieuwe beleving van klassieke en hedendaagse muziek. Casco Phil wil vanuit een open artistiek en organisatorisch model innovatief en creatief omgaan met klassieke en hedendaagse muziek. De organisatie evolueert van uitvoerend orkest naar een artistiek collectief dat vorm en rol van klassieke en hedendaagse muziek in de toekomst bevraagd. Casco Phil doet dat door artiesten centraal te stellen, in te zetten op ontwikkeling van nieuw repertoire, de beleving van concerten een nieuwe dimensie te geven en over disciplines en sectoren heen samen te werken om een nieuw publiek aan te boren. Daarbij wordt frequent ingezet op talentontwikkeling en artistieke duurzaamheid. Met Mechelen als thuisbasis is het ensemble daarnaast actief over heel Vlaanderen, Walloniƫ en het buitenland.

  • Casco Phil, Mechelen
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 9/2/2023

Over deze job

Als productieverantwoordelijke (80%) sta je in voor een efficiƫnte en vlotte organisatie, voorbereiding, uitvoering en opvolging van de producties. Je bent een (administratief) organisatietalent daarnaast ben je hands-on en stressbestendig. Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Je kan op verschillende snelheden werken waarbij je het oog en overzicht houdt op de korte, middellange en lange termijn.

We zoeken een professional met notie van of bij voorkeur werkervaring in de orkestenwereld. Het betreft een functie waarbij je voornamelijk vanuit de kantoren in Mechelen actief bent. Een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, zowel gesproken als geschreven, zijn vereist. Je werkt nauw samen met de artistieke en zakelijke leiding die je op een correcte manier aansturen.

Bijkomende info

Gepost op 2023-01-12