Publieksbegeleiding festival

Miramiro is een werkplaats voor kunstenaars met een liefde voor hedendaags circus, in de stedelijke omgeving van Gent. Het is een creatieve vrijplaats waar artiesten ruimte krijgen om te ontwikkelen, te creƫren, te experimenteren. We brengen mensen graag samen, artiest en publiek in het bijzonder, om artistieke creaties te delen. Want het is bij die ontmoetingen dat de magie voelbaar is.

  • Miramiro vzw, Gent
  • Type: Vrijwilligerswerk
  • Deadline: 14/7/2023

Over deze job

Voor ons jaarlijks circusfestival deze zomer is Miramiro op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen in de publiekswerking!

Als vrijwilliger beman je de kassa en controleer je de tickets van de bezoekers, hou je toezicht, begeleid je artiesten en/of publiek naar de correcte locaties, verspreid je informatie,… Het betreft de periode van 14/07/2023 tot en met 18/07/2023.

Miramiro biedt een leuke ervaring in een bloeiende sector! Je krijgt als vrijwilliger een maaltijd, drankje en festival t-shirt. Daarnaast kan je ook zelf af en toe een voorstelling meepikken en biedt het eens een andere, sfeervolle beleving van de Gentse Feesten in een warm team!

Bijkomende info

  • Interesse of vragen? Neem contact op met Steven De Jonge via steven(a)miramiro.be!

Gepost op 2023-05-18