Stafmedewerker

Villa Basta is een cultuureducatieve organisatie die jongeren alle mogelijkheden geeft om hun creatieve goesting te ontwikkelen tot creatief talent. Wij organiseren en begeleiden workshops en producties binnen de disciplines theater, dans, video, muziek en multimedia, zowel in huis als op locatie in heel Vlaanderen.

  • Stafmedewerker bij Villa Basta vzw, Sint-Pieters-Leeuw
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 15/10/2023

Over deze job

Je bent verantwoordelijk voor de werking van Villa Basta in Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je staat in voor de organisatie van de cursussen, vakantiekampen, ateliers en diverse podiumactiviteiten.

Je bent het aanspreekpunt van kinderen en jongeren die in Villa Basta hun creatieve ideeën willen verwezenlijken. Je ondersteunt ze hierin, geeft advies, organiseert evenementen met en voor hen.

Je overlegt met collega’s, freelancers en partners en leidt de organisatie van verschillende cultuureducatieve projecten en evenementen. Je staat in voor de afspraken, taakverdeling en briefing, opvolging en kwaliteitszorg. Je bent het centrale aanspreekpunt voor deze projecten. Samen met je collega’s coach je onze freelancers om hen te helpen bij de begeleiding van activiteiten.

Verder bouw je onze werking in Halle en Sint-Pieters-Leeuw verder uit. Dit bestaat uit een gevarieerd takenpakket: mee nadenken over social media en promo-acties, kinderen en ouders ontvangen, permanentie doen tijdens kamp- en cursusmomenten, creatieve activiteiten aanbieden op evenementen…

Bijkomende info

Gepost op 2023-09-14