Stagiair communicatie

De circuswerkplaats Miramiro organiseert op regelmatige tijdstippen verschillende presentatieactiviteiten met (inter)nationale circusartiesten. De grootste activiteit is een vierdaags circusfestival dat plaats vindt tijdens de Gentse Feesten in juli en doorgaat in de Gentse stadsrand. De voorstellingen gaan door op verschillende binnen- en buitenlocaties.

  • Miramiro festival 2024, Gent
  • Type: Stage
  • Deadline: 15/3/2024

Over deze job

Tijdens jouw stage werk je mee aan de communicatiecampagne van het jaarlijkse zomerfestival in juli en de dagelijkse communicatie van onze organisatie. Je communiceert met artiesten ivm promotiemateriaal, je schrijft mee aan de programmabrochure, je doet de invoer van onze website en andere websites, je volgt het grafische werk op en helpt in de correctierondes, je beheert mee onze sociale media, etc.

Profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, werklustige studenten/afgestudeerden met een passie voor cultuur. Je spreekt en schrijft vlot in Nederlands en Engels, Frans is een grote meerwaarde. Je bent creatief met woorden en beelden, je hebt een vlotte pen. Je kan aan de slag met programma's zoals Canva. Je kan zelfstandig aan het werk en kan goed om met verantwoordelijkheid. Je bent op de hoogte van de wondere wereld van sociale media en het internet. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig.

Je komt terecht in een gezellig, klein team waar er veel mogelijkheden zijn om een brede ervaring op te doen. De stage is zeer flexibel (voltijds/deeltijds, periode, werkdagen, werkuren,…). Periode: Februari – maart en/of Juni – Juli, bij voorkeur 3 dagen per week. – exacte periode en frequentie in onderling overleg.

Bijkomende info

  • stagiair/vrijwilliger
  • Stuur een mailtje met jouw CV en motivatie naar laura(a)miramiro.be

Gepost op 2023-10-26