Stagiair festivalproductie

FKP Scorpio heeft een missie: mensen samen brengen die genieten van muziek. We zorgen er voor dat elk deel van de ervaring onvergetelijk is. Artiesten waar we mee samenwerken: Ed Sheeran, Snoop Dogg, Suzan & Freek, Mustii, Novastar, James Blunt, Eros Ramazzotti en veel meer. Ook met ons zomerfestival Live /s Live willen we de lat hoger leggen zodat elke bezoeker zich volledig kan laten onderdompelen en elke artiest uitkijkt om op ons evenement te spelen. De tweede editie van Live /s Live vond in 2023 plaats op de Middenvijver in Antwerpen. Klinkende namen zoals The War On Drugs, Balthazar, dEUS, Grace Jones, Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch en School Is Cool stonden op het podium en zorgden voor een zeer geslaagde tweedaagse op Linkeroever.

  • FKP Scorpio, Antwerpen
  • Type: Stage
  • Deadline: 30/11/2023

Over deze job

We kijken nu al uit naar de zomer van 2024 en zijn op zoek naar een stagiair(e) om de festivalproductie van de volgende editie te ondersteunen.

Tijdens je stage ondersteun je de festival- en de artiestencoördinator bij de productionele taken voor het zomerfestival Live /s Live. Je zal worden meegenomen in het hele productieproces naar aanloop van het festival, het festival zelf en tijdens de afbraakperiode. Het takenpakket zal evolueren op basis van de noden van het moment en zal dus zeer gevarieerd zijn. Zo kunnen we kort op de bal spelen, blijven we waken over een interessante en uitdagende invulling van de stage en spelen we in op je talenten.

Je maakt deel uit van het team dat de drijvende kracht is achter het festival. Je zorgt er dus mee voor dat het festival er staat.

Bijkomende info

Gepost op 2023-08-24