Stagiair productie

Klarafestival is het grootste klassieke muziekfeest in Belgiƫ. Ieder jaar in maart zorgen (inter)nationale topmusici voor verwondering in de mooiste concertzalen in Brussel, van Bozar en Flagey tot de AB. En dankzij de samenwerking met radiozender Klara kan je ook van bijna alle concerten live meegenieten vanuit je huiskamer.

  • Festival van Vlaanderen Brussel vzw, Brussel
  • Type: Beroepsinlevingsstage (BIS)
  • Deadline: 26/10/2023

Over deze job

Als BIS stagiair(e) productie werk je samen met team productie aan de realisatie van Klarafestival en aanverwante projecten. Je fungeert als verbindende factor tussen verschillende mensen en organisaties, je kan goed het overzicht bewaren, bent stressbestendig en je blinkt uit in proactiviteit en organisatie. Ook het administratieve luik breng je feilloos tot een goed einde.

  • je zorgt voor de productionele opvolging van A tot Z van specifieke projecten en bent het aanspreekpunt voor de muzikanten en jobstudenten ter plaatse. Op voorhand leg je contact met leveranciers en zorg je voor de uitwerking van een gedetailleerde planning. Je informeert de muzikanten en jobstudenten helder over waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn en je maakt werk van een goede administratieve afhandeling.
  • je staat het productieteam bij in de voorbereiding en uitwerking van de Klarafestival Lounge en Klarafestival 2024; tijdens het festival ben je multi-inzetbaar

Bijkomende info

Gepost op 2023-09-13