Technisch onderhoudsmanager

KANAL-Centre Pompidou is een nieuw interdisciplinair museum voor moderne en hedendaagse kunst in Brussel, opgericht door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De ontwikkeling en het management zijn in handen van de Stichting KANAL, in samenwerking met het Centre Pompidou. Het museum komt in een omgebouwde Citro├źn-garage aan het IJzerplein in Brussel. Het programma van KANAL bestaat uit tentoonstellingen, presentaties van kunstcollecties, live evenementen en nieuwe producties die gevestigde en opkomende kunstenaars een podium bieden. Het aanbod, voor en door het publiek, is multidisciplinair: van muziek tot film, schilderkunst tot digitale media, beeldhouwkunst tot performance. Het programma weerspiegelt de centrale rol in de hedendaagse kunst van mediakunst, performance, immersieve ervaringen en participatie. Tegelijk schetst het de geschiedenis van vooruitstrevende kunstpraktijken uit de 20ste eeuw. De klassieke institutionele formats worden door het programma en onderzoek uitgedaagd, en ook het gevestigde narratief over kunst en haar geschiedenis wordt in vraag gesteld.

  • KANAL, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 14/4/2023

Over deze job

In het kader van bouw- en onderhoudsprojecten en in nauwe samenwerking met de architecten van het Departement Gebouwen bent u verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de gebouwen en de integratie van nieuwe technische werken.
U houdt altijd rekening met alle factoren (kosten, kwaliteit, tijd, veiligheid, milieu) om de doelstellingen te optimaliseren.

Bijkomende info

Gepost op 2023-03-16