Verantwoordelijke publiekswerking en communicatie

  • Gemeentebestuur Mol, Mol
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 24/9/2023

Over deze job

Je verfijnt en voert het communicatieplan uit (onderhouden en ‘voeden’ van bestaande communicatiekanalen zoals de website, nieuwsbrieven, socials, …). Je coördineert zelfstandig projecten van A tot Z. Samen met je collega’s bereid je de opening van het vernieuwde Jakob Smitsmuseum voor. Je werkt de communicatie rond de openingstentoonstelling uit en coördineert zelfstandig publieksprojecten.

Als verantwoordelijke publiekswerking en communicatie maak je deel uit van de afdeling cultuur die bestaat uit de bibliotheek, het gemeentelijk archief, het Jakob Smitsmuseum en het cultuurcentrum. Je speelt een proactieve rol in de publiekswerking van het Jakob Smitsmuseum. Je coördineert de communicatie van het Jakob Smitsmuseum en voert zelfstandig publieksprojecten uit.

Je werkt nauw samen met de conservator en de vzw Vrienden van het Jakob Smitmuseum aan de visieontwikkeling op de collectie in functie van de publiekswerking van het museum.

Je geeft samen met je collega’s van de afdeling cultuur mee vorm aan onze communicatie en zorgt zo voor een kwaliteitsvolle interactie en participatie met ons publiek.

Je houdt de vinger aan de pols om op originele manieren het publiek te betrekken. Je zorgt samen met de conservator voor het ontwikkelen van duurzame initiatieven met betrekking tot de publiekswerking (bv. Scholenwerking, doelgroepenwerking, randactiviteiten bij de expo, sociale media, …

Je coördineert projecten met betrekking tot publiekswerking en digitale strategie. Je hebt hierbij steeds oog voor opportuniteiten en betrekt interne en externe partners waar nodig.

Bijkomende info

Gepost op 2023-09-08