Algemeen coördinator

De Republiek is een plek van ontmoeting en een community van stadmakers in Brugge.Met onze mix van doeners, denkers, makers en ondernemers zijn we er voor iedereen die leeft en werkt in onze stad. We rebelleren op een positieve manier vanuit een historisch pand met uniek Grand Café in het hart van de stad. We maken samen stad met projecten als Handmade in Brugge, Het Brugs Food Lab, Jeugdfilm in Brugge, TURBO & TURBOlab, Modulair en Korf.

  • De Republiek, Brugge
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 24/4/2024

Over deze job

Je bent de officiële vertegenwoordiger van De Republiek en eindverantwoordelijke van de totale organisatie, die drie business units bevat: een horeca luik, inhoudelijke werking en infrastructuur. Het leggen van verrassende verbindingen is daarbij een constante, met netwerken die elkaar inspireren en stimuleren en leiden tot nieuwe initiatieven.

Je bouwt, samen met het team, verder aan een innovatieve, toekomstgerichte organisatie. Je coördineert, inspireert, daagt uit en verbindt medewerkers, ambities, projecten en businesslijnen binnen de organisatie. Dit zowel lokaal, nationaal als internationaal.

Je stimuleert, (bege)leidt en bewaakt op een creatieve manier de strategie, de koers, het beleid en de implementatie ervan om op lange termijn de continuïteit van De Republiek te waarborgen. Je bewaakt de gebudgetteerde kosten en opbrengsten en je ziet financiële opportuniteiten om in te zetten ten voordele van De Republiek.

Dit alles doe je met een waardegedreven en toekomstgerichte blik en met een hart voor de gehele organisatie, de medewerkers, gasten, alle sectoren en andere stakeholders die De Republiek en de stad raken vanuit een maatschappelijk duurzaam perspectief.

Bijkomende info

Gepost op 2024-03-28