Art handler rijbewijs B/C(E)

HIZKIA bedient musea en particuliere verzamelaars wereldwijd op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. Met onze kantoren verspreid door Europa onderscheiden wij ons door het aanbieden van gespecialiseerde diensten en de hoge kwaliteit die wij nastreven in onze service.

  • HIZKIA Belgie, Willebroek
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 30/6/2024

Over deze job

Als art handler ben je steeds samen met een collega op weg naar één van onze klanten binnen de kunstwereld; een museum, een particuliere bruikleengever, een galerij, kortom geen dag is voor jou hetzelfde. Voor onze klanten ben jij, samen met je collega, onze ambassadeur en hun belangrijkste aanspreekpunt. Samen met onze projectleiders en planning zoeken we voor iedere opdracht de correcte aanpak, jouw input hierbij is onontbeerlijk.

Als art handler verpak je unieke kunstwerken en objecten met een hoge emotionele waarde op een efficiënte en professionele wijze in gespecialiseerde verpakkingen. Zo werk je vaak met de in eigen huis ontwikkelde transportkist “Turtle” die ondertussen in musea wereldwijd als standaard wordt gezien. De verpakte kunstwerken worden nadien door jou en je collega geladen en naar hun volgende bestemming gebracht in binnen- of buitenland. Daar worden ze door jou en je collega terug uitgepakt en vaak ook geïnstalleerd.

Onze art handlers staan vaak ook meerdere dagen na elkaar in eenzelfde museum om daar samen met collega’s een volledige tentoonstelling op of af te bouwen.

Bijkomende info

Gepost op 2024-04-22