Deskundige programmering/communicatie

  • Lokaal bestuur Schoten, Schoten
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 30/5/2024

Over deze job

Als deskundige programmering/communicatie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van (school)voorstellingen in het cultureel centrum. Je biedt een divers scala aan voorstellingen en evenementen aan en blijft hierbij trouw aan de visie van het cultuurcentrum. Dankzij jouw uitgebreide kennis van het cultuurlandschap ben je in staat om een breed en relevant aanbod voor te stellen. Je durft hierbij ook gewaagde te keuzes maken en je streeft altijd naar kwaliteit en een hoogwaardige culturele ervaring voor het publiek.

Naast een focus op programmering draag je ook de eindverantwoordelijkheid over de communicatie van het cultuurcentrum. Jij bewaart het overzicht en bewaakt de kwaliteit en delegeert taken naar interne collega’s of externe partners.

Als deskundige programmatie ben je een essentiële schakel tussen verschillende partijen (externe partners en onze interne partners zoals de academie, bibliotheek, cultuurdienst). Je bent eveneens back-up ter ondersteuning van het diensthoofd cultuur/directeur cultuurcentrum.

Bijkomende info

Gepost op 2024-05-07