Diensthoofd toerisme

De dienst voor toerisme (VisitHoogstraten) promoot en profileert de stadstroeven van Hoogstraten door middel van een mix aan belevingsactiviteiten. VisitHoogstraten ontwikkelt producten en maakt op een aantrekkelijke manier zichtbaar wat er in Hoogstraten en de ruimere regio te beleven valt.

  • Stad Hoogstraten - VisitHoogstraten, Hoogstraten
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 20/6/2024

Over deze job

Als diensthoofd toerisme organiseer je en coördineer je de dagelijkse werking van VisitHoogstraten. Je werkt mee aan het behalen van de gestelde doelstellingen voor toerisme. Je maakt deel uit van het team en je neemt tegelijkertijd de leidinggevende taken voor je rekening. Je verdeelt de verschillende taken en projecten binnen het team en je beheerst in grote lijnen de deeltaken. Je creëert een samenhangend team waarin iedereen zijn eigen rol en functie kent, je bepaalt de richting en je houdt de eindregie in handen.

Je volgt zelf de belangrijkste projecten mee op en zorgt voor de continuïteit van de dienstverlening van het toeristisch onthaal. Je bent eerste aanspreekpunt voor interne en externe partners voor alle activiteiten en initiatieven waarbij VisitHoogstraten betrokken is.

Bijkomende info

Gepost op 2024-06-03