Digicoach

M, da’s een heel korte naam voor een niet-zo-gewoon museum in het hartje van Leuven. Want in de rijke collectie van M zijn zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars thuis. Je vindt er een verrassende mix van zowel oude als hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwwerk, fotografie, video en film. En ook het museumgebouw, ontworpen door Stéphane Beel, doet vroeger en nu versmelten: historische panden lopen naadloos over in strakke, hedendaagse architectuur. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt. Je ontdekt er elke keer nieuwe perspectieven op kunst en de wereld. Via tijdelijke tentoonstellingen, verrassende collectiepresentaties, maar ook lezingen, rondleidingen, workshops, festivals, congressen en zomerkampjes voor de allerkleinsten.

  • M Leuven, Leuven
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 2/6/2024

Over deze job

M werft een nieuwe kracht aan om de digitale ambities van het museum mee waar te maken. Als Digicoach (m/v/x) word jij hét aanspreekpunt voor all things digital in M. De bruisende museumcontext krijg je er gratis bij.

  • Je ondersteunt alle afdelingen van het museum om hun digitale vaardigheden te verbeteren. Je coacht medewerkers om recente digitale ontwikkelingen zinvol in te zetten en zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie mee is met de digitale processen en toepassingen die geïmplementeerd worden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle soft- en hardware binnen M. Denk aan de museumwebsite, planningstools en het ticketingsysteem, en toestellen van pc’s tot ticketscanners. Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je kan terugvallen op het afdelingshoofd Intern Beheer van M en werkt nauw samen met directie Digitaal van stad Leuven.
  • Met jouw technologische expertise en begrip van onze digitale uitdagingen bouw je mee aan de digitale toekomst van M. De digitale roadmap van stad Leuven dient daarbij als leidraad. Verschillende afdelingen van M kunnen op jouw ondersteuning rekenen om digitale projecten tot een goed einde te brengen. Want jij bent altijd op de hoogte van evoluties binnen je vakgebied.
  • Onder leiding van het afdelingshoofd Intern Beheer zorg je ervoor dat digitale kennis binnen M vlot uitgewisseld wordt. Je deelt je eigen kennis en ervaring met collega’s en wisselt relevante gegevens en toepassingen uit, zowel op cluster- als stadsniveau.

Bijkomende info

Gepost op 2024-05-07