Gebouwbeheerder bij Asiat Park

De oude legerbasis Asiat wordt na vele jaren leegstand opnieuw een bruisende wijk. Met veel ambitie willen Onkruid (Horst Arts & Music) en De Hoorn (Leuven) de meer dan 20 gebouwen transformeren tot een meerwaarde voor Vilvoorde en ver daarbuiten. Dat doen we met behulp van vaste projecten (denk aan een klimzaal, een koffiebrander, bierbrouwerij, sociale organisaties, …) én door plaats te maken voor evenementen en tijdelijke projecten.

  • Asiat Park, Vilvoorde
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 30/5/2024

Over deze job

Wij zijn op zoek naar een gedreven, hands-on gebouwbeheerder met een goede kennis van elektriciteit om ons team te versterken. Deze halftijdse functie omvat een breed scala aan taken gericht op het onderhoud en beheer van onze faciliteiten, met een bijzondere nadruk op elektrische installaties. Samen met een collega vorm je een cruciaal duo dat zorgt voor de uitvoering van de onderhoudswerken.

Het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden, met een focus op elektrische systemen en installaties. Dit omvat alles van kleine herstellingen tot het implementeren van verbeteringen, in samenwerking met een collega.

Bijkomende info

Gepost op 2024-05-14