Gids

Herbert Foundation is een plek voor hedendaagse kunst in Gent. De stichting omvat de kunstverzameling en het archief van Annick en Anton Herbert. Hun collectie is opgebouwd rond de historische data 1968 en 1989 en bevat werken en documenten van onder meer Sol LeWitt, Donald Judd, Marcel Broodthaers, Gilbert & George, Mario Merz, Gerhard Richter, Dan Graham, Bruce Nauman, Jan Vercruyssse, Martin Kippenberger, Mike Kelley en Franz West. Sinds de opening in 2013 presenteert Herbert Foundation jaarlijks één à twee tentoonstellingen die zowel individueel als in groep bezocht kunnen worden. De tentoonstellingen worden aangevuld met een randprogramma van diverse events. De erfgoedsite van Herbert Foundation, omgeven door een groene tuin, ligt in het centrum van de stad.

  • Herbert Foundation, Gent
  • Type: Vrijwilligerswerk
  • Deadline: 5/7/2024 (update)

Over deze job

Vertoef je graag in een artistieke omgeving? Hou je ervan groepen te woord te staan? Dan ben je bij Herbert Foundation aan het juiste adres. We zijn op zoek naar enthousiaste gidsen om bezoekers te begeleiden vanaf oktober 2024.

Als gids ben jij het aanspreekpunt voor het publiek. Je heet bezoekers welkom en maakt hen aan de hand van een boeiende rondleiding wegwijs in de gebouwen en tentoonstellingszalen. Indien nodig schrik je er niet voor terug hen attent te maken op de bezoekregels.

Bijkomende info

Gepost op 2024-05-23