Medewerker cultuur

Zaventem is als gastvrije en veelzijdige gemeente een aantrekkingspool voor Vlaanderen en heel Belgiƫ. De gemeente geniet van een uitzonderlijke situatie in Europa en biedt een uitstekende leef- en werkomgeving. Gemeente en OCMW Zaventem tellen ongeveer 500 medewerkers die dagdagelijks instaan voor de dienstverlening aan de inwoners.

  • Lokaal bestuur Zaventem, Zaventem
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 1/9/2024

Over deze job

De cultuurdienst van lokaal bestuur Zaventem organiseert en ondersteunt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Denk aan: Diverzity-festival, Zaventem Promst en een tweejaarlijkse musical.

Samen met je collega coƶrdineer je deze activiteiten van A tot Z: van de eerste brainstormsessie tot het afronden van subsidiedossiers. Je bent de schakel tussen vrijwilligers, burgers, artiesten en de cultuurdienst. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en weet verenigingen en vrijwilligers te motiveren om actief deel te nemen aan de verschillende projecten. Je ontwerpt flyers die perfect zijn afgestemd op de doelgroep en je zorgt dat artiesten zich thuis voelen op onze podia. Kortom, jij maakt dat iedereen een fijne tijd beleeft.

Bijkomende info

Gepost op 2024-07-01