Medewerker preproductie evenementen en zaalhoreca

VIERNULVIER is een kunstinstelling in Gent die fungeert als een centraal platform voor artiesten en organisaties uit verschillende sectoren. Geïnspireerd door de veranderende wereld en kunsten stimuleren we de uitwisseling tussen kunst en de lokale en mondiale gemeenschap. Bij VIERNULVIER bieden we een gastvrije plek waar mensen samenkomen voor ontwikkeling, productie, presentatie, participatie en reflectie. We bouwen voort op onze traditie van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Bij ons staat openheid centraal, zowel in kennisdeling als in het aangaan van samenwerkingen, of deze nu vanzelfsprekend zijn of niet. VIERNULVIER is werkzaam in De Vooruit. De feestzalen van het huis zijn bijzondere plekken waar elke dag iets te beleven valt. We zoeken een collega binnen het operationele team die de schouders zet onder de preproductie van alle evenementen en horeca in al onze zalen.

  • VIERNULVIER, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 25/7/2024

Over deze job

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidende horecataken verbonden aan de zalen en loges en je biedt de nodige ondersteuning in de opbouw en afbouw van de zalen. Een aantal administratieve taken verbonden aan zaalhoreca behoren ook tot je takenpakket.

  • Planning en voorbereiding : de saus voor een vlekkeloze organisatie
    • Op basis van de input van het team productie sta je in voor het uitvoeren van de geplande horecataken voor de evenementen (aanwezigheid van juiste dranken en stock, horecamateriaal, logecatering,.. ).
    • Je staat in voor het goed beheer van de horecauitrusting van de zalen, opslagruimtes, bars, machines en (cater)materiaal.
    • Je onderhoudt een positief contact met alle (horeca)leveranciers en zorgt voor een vlotte flow van de herbruikbare bekers.
  • Opbouw, afbraak en opruimen van het evenement – bij een event maken de details het verschil
    • Samen met de collega’s van housekeeping en zaalverantwoordelijken sta je in voor de opbouw van het evenement.
    • Op verzoek van het team productie ontvang je klanten/huurders/cateraars en maak je hen wegwijs en beantwoordt hun vragen.
    • Na de activiteiten ruim je de zaal op zodat die klaar is voor een volgende evenement. Bij schade aan het gebouw of materiaal meld je dit bij de interne bevoegde dienst.
  • Voorraadbeheer : goed beheer is de basis voor succes
    • Voor de aanvang van een evenement maak je de beginstock op, na een evenement maak je de inventaris en de afrekening op.
    • Je volgt de leveringen, bestelbonnen, facturen en creditnota’s op.
    • Je volgt het interne verbruik op (artiesten) en maakt een interne factuur op naar de boekhouddienst.
    • De inventaris van het (cater)materiaal hou je goed bij en bij breuk of schade zal je het materiaal bestellen.
    • Als verantwoordelijke van het voorraadbeheer, maak je een kwartaal inventaris op van de dranken en het leeggoed.

Bijkomende info

Gepost op 2024-06-27