Teamcoach podium

Cultuurconnect is een dynamische organisatie met een team van zo'n 50 enthousiaste collega’s. We gidsen de cultuursector door de digitale transformatie in opdracht van de Vlaamse overheid. Door samenwerking en schaalvergroting verlichten we de last van IT-beslommeringen voor bibliotheken en podiumhuizen, zodat zij meer ruimte hebben voor hun maatschappelijke opdrachten.

  • Cultuurconnect, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 21/5/2024

Over deze job

Als teamcoach leid je het team Podium: zo’n 11 collega’s die werken aan de dienstverlening van Cultuurconnect voor cultuurcentra, gemeenschapscentra en kunstenorganisaties met een podiumwerking in Vlaanderen en Brussel. Cultuurconnect realiseert dit in coöperatie met de deelnemende podiumhuizen.

We zoeken een coach die het team Podium begeleidt, ondersteunt en vooral inspireert. Jij hebt een track record in digitale innovatie en wil dit inzetten om het team opnieuw een stap verder te brengen. Je kunt je team op een stimulerende manier uitdagen om mooie verrassende resultaten te boeken. Samen met je team kun je de kunst- en podiumhuizen overtuigen van de kansen die nieuwe technologie biedt. Je schrijft je in in de keuze van Cultuurconnect voor zelfsturende teams die gecoacht worden in hun ontwikkeling, zowel op individueel als teamniveau. Je voegt digitale expertise en maturiteit toe aan de hele organisatie.

Bijkomende info

Gepost op 2024-04-26