Toezichter

Herbert Foundation is een plek voor hedendaagse kunst in Gent. De sHerbert Foundation is een plek voor hedendaagse kunst in Gent. De stichting omvat de kunstverzameling en het archief van Annick en Anton Herbert. Hun collectie is opgebouwd rond de historische data 1968 en 1989 en bevat werken en documenten van onder meer Sol LeWitt, Donald Judd, Marcel Broodthaers, Gilbert & George, Mario Merz, Gerhard Richter, Dan Graham, Bruce Nauman, Jan Vercruyssse, Martin Kippenberger, Mike Kelley en Franz West. Sinds de opening in 2013 presenteert Herbert Foundation jaarlijks één à twee tentoonstellingen die zowel individueel als in groep bezocht kunnen worden. De tentoonstellingen worden aangevuld met een randprogramma van diverse events. De erfgoedsite van Herbert Foundation, omgeven door een groene tuin, ligt in het centrum van de stad.tichting omvat de kunstverzameling en het archief van Annick en Anton Herbert. Hun collectie is opgebouwd rond de historische data 1968 en 1989 en bevat werken en documenten van onder meer Sol LeWitt, Donald Judd, Marcel Broodthaers, Gilbert & George, Mario Merz, Gerhard Richter, Dan Graham, Bruce Nauman, Jan Vercruyssse, Martin Kippenberger, Mike Kelley en Franz West. Sinds de opening in 2013 presenteert Herbert Foundation jaarlijks één à twee tentoonstellingen die zowel individueel als in groep bezocht kunnen worden. De tentoonstellingen worden aangevuld met een randprogramma van diverse events. De erfgoedsite van Herbert Foundation, omgeven door een groene tuin, ligt in het centrum van de stad.

  • Herbert Foundation, Gent
  • Type: Vrijwilligerswerk
  • Deadline: 5/7/2024 (update)

Over deze job

Als toezichter ben jij het eerste aanspreekpunt voor het publiek en faciliteer je een aangenaam bezoek. Je heet bezoekers welkom en maakt hen wegwijs in de gebouwen en tentoonstellingszalen. Indien nodig schrik je er niet voor terug hen attent te maken op de bezoekregels. Je houdt toezicht op zaal tijdens individuele bezoeken of begeleidt de groep en houdt toezicht tijdens een gegidste rondleiding. Je maakt de zalen klaar voor een bezoek bij aanvang en zorgt na je shift dat de zalen terug veilig kunnen afgesloten worden.

Op basis van een regelmatige rondgang in de zalen, zie je toe op het gedrag van bezoekers, de veiligheid van de kunstwerken en het respecteren van de bezoekregels en grijp je in waar nodig. Je helpt bij praktische vragen, staat in voor het uitdelen van de tentoonstellingsgids en het bezoekersplan en je kijkt het toegangsbewijs na.

Bijkomende info

Gepost op 2024-05-23