Vertrouwenspersoon

GRIP is een dansorganisatie uit Antwerpen met gedeeld artistiek leiderschap. Choreografen Femke Gyselinck, Jan Martens, Cherish Menzo en Steven Michel treden op als artistiek leiders. Samen met artistiek coördinator Rudi Meulemans en company manager Klaartje Oerlemans leiden zij GRIP. Wij zien erop toe een inclusieve en respectvolle omgeving te creeëren waarbinnen kunstenaars en medewerkers kunnen gedijen. We nemen welzijn en de veiligheid serieus en geloven dat elk individu het recht heeft om te werken in een ondersteunende en zorgzame sfeer. GRIP beheert verschillende productieprocessen en tournees van het werk van de vier choreografen. Het kernteam van GRIP bestaat uit 10,5 FTE, maar voor elke productie wordt een dynamische en internationale teamconstellatie gemaakt waarin verschillende verloningssystemen worden toegepast. Op jaarbasis zijn er 180 kortlopende contracten met freelancers, zowel op payroll als op factuurbasis.

  • GRIP dansorganisatie, Antwerpen
  • Type: Freelance
  • Deadline: 31/5/2024

Over deze job

Als freelance vertrouwenspersoon bij GRIP neem je volgende taken op je:

  • Je bent een luisterend oor, adviseur en/of dialoogpartner betreft individuele of structurele onderwerpen rond welzijn op de werkvloer voor alle medewerkers (vast of freelance) van GRIP, of ze nu voor de organisatie werken of in de afgelopen jaren voor GRIP hebben gewerkt.
  • Indien nodig samenwerken met a) een mogelijke toekomstige interne vertrouwenspersoon en b) de externe preventieadviseur (PAPSY) van IDEWE (de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk van GRIP).
  • Het ondersteunen van de werkgever om beleid en praktijken te ontwikkelen en te implementeren die een veilige en respectvolle werkplek garanderen.
  • Deel uitmaken van GRIP's werkgroep “welzijn op de werkvloer”.

Bijkomende info

Gepost op 2024-04-29