Zaalverantwoordelijke Predikherenkerk

Het Predikheren is de bibliotheek van Mechelen, maar is meer dan een plek om boeken uit te lenen. Het is een ontmoetingsplaats voor Mechelaars. Je kan er deelnemen aan activiteiten, werken, studeren, een koffie drinken, enzovoort. Organisaties kunnen er terecht om een zaal te huren, toeristen krijgen er een rondleiding en worden meegenomen in de wonderbaarlijke geschiedenis en restauratie van het gebouw. In september 2024 opent de Predikherenkerk. Deze podiumzaal voor 130 personen wordt de grootste zaal van Het Predikheren. De zaal wordt technisch uitgerust voor concerten (kamermuziek & jazz), lezingen en congressen. In de zaal is een foyer geïntegreerd zodat drank en catering kan voorzien worden voor of na deze evenementen. Gebruikers kunnen deze bar zelf uitbaten of beroep doen op een externe cateraar. De predikherenkerk is voorzien van een vaste theateruitrusting voor licht en geluid. Een geïntegreerd systeem zorgt ervoor dat gebruikers mits minimale begeleiding in functie van hun evenement zelfstandig enkele lichtstanden kunnen bepalen, beperkte geluidskanalen instellen, enz.

 • Stad Mechelen, Mechelen
 • Type: Deeltijds
 • Deadline: 14/7/2024

Over deze job

 • Samen met jouw collega’s behandel je verhuuraanvragen voor de Predikherenkerk van aanvraag tot facturatie. Je beheert de planning in Yesplan, maakt offertes op vanuit dit programma, je begeleidt plaatsbezoeken en zorgt dat alle informatie voor facturatie uiteindelijk tot bij de boekhouding komt.
 • Je staat in voor de opvolging van evenementen (van externen) in de Predikherenkerk.
  • Je bent eerste aanspreekpunt voor organisaties en zorgt voor een vlot verloop van het evenement.
  • Je kan technische ondersteuning bieden bij activiteiten, zoals het plaatsen van monitors, afstellen van geluidsniveaus van micro’s enz. Bij grotere evenementen of wanneer veelvuldige technische ondersteuning van de gebruiker wordt gevraagd, wordt een geluid- of lichttechnieker ingeschakeld.
  • Na afloop controleer je of alle afspraken werden nagekomen en het gebouw in goede staat werd achtergelaten. Je vult frigo’s aan, registreert het totaalverbruik van dranken, brengt afval tot aan de container, enz.
 • Je bent gebouwverantwoordelijke voor de Predikherenkerk. Kleine meldingen geef je rechtstreeks door aan de dienst gebouwen van de stad. Voor grotere problemen rapporteer je aan de cultuurcoördinator van Het Predikheren.

Bijkomende info

Gepost op 2021-06-21